Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Miroslava Kubišová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
196 s. : obr., tab. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
300 výt.
Obálka Miroslava Kubišová
Angl. souhrn
Přehl. lit. a norem
ISBN
80-85120-34-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.