Antioxidants in food / : practical applications

To chci

Antioxidants are increasingly important additives in food processing. Their traditional role is, as their name suggests, in inhibiting the development of oxidative rancidity in fat-based foods, particularly meat and dairy products and fried foods. However, more recent research has suggested a new role in inhibiting cardiovascular disease and cancer. Antioxidants celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
J. Pokorný
Další autoři
Jan Pokorný, 1928-2011
Nedjalka Vladimirova Janišlieva-Maslarova, 1941-
Michael. Gordon
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
xv, 380 p. : il. ; 25 cm.
Vydáno
Boca Raton : Cambridge : CRC ; | Woodhead, 2001.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-0-8493-1222-9

Instituce:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Česká zemědělská univerzita v Praze - Knihovna ČZU