Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 196 s. : obr., tab. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ústav zemědělských a potravinářských informací,
1993
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- 300 výt.
Obálka Miroslava Kubišová
Angl. souhrn
Přehl. lit. a norem - ISBN
- 80-85120-34-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
:
Záznam není součástí řezu
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
|
|
UK-89512/2 | |||||
|
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
|
|
||||||
|
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
|
|
B 22.835 | |||||
|
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava - Ústřední knihovna
|
|
243297 |