Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Miroslava Kubišová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
196 s. : obr., tab. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
300 výt.
Obálka Miroslava Kubišová
Angl. souhrn
Přehl. lit. a norem
ISBN
80-85120-34-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
UK-89512/2
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
B 22.835
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava - Ústřední knihovna
243297