Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 196 s. : obr., tab. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ústav zemědělských a potravinářských informací,
1993
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- 300 výt.
Obálka Miroslava Kubišová
Angl. souhrn
Přehl. lit. a norem - ISBN
- 80-85120-34-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
:
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | np9421980 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 19950228000000.0 | ||
007 | tu | ||
008 | 940426s1993 xr a u0|0 0 cze | ||
015 | |a cnb000084082 | ||
020 | |a 80-85120-34-8 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)39588182 | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
080 | |a 663/664 | ||
100 | 1 | |a Pokorný, Jan, |d 1928-2011 |7 jk01100050 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / |c Jan Pokorný |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Ústav zemědělských a potravinářských informací, |c 1993 | ||
300 | |a 196 s. : |b obr., tab. ; |c 21 cm | ||
500 | |a 300 výt. | ||
500 | |a Obálka Miroslava Kubišová | ||
500 | |a Angl. souhrn | ||
500 | |a Přehl. lit. a norem | ||
653 | 0 | |a potraviny |a senzorická analýza |a senzorická jakost | |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Kubišová, Miroslava |7 jx20041203010 |4 art | |
900 | |a ABA001 |b 14 | ||
996 | |e BOD006 |c UK-89512/2 |w kpw0115082 |s NZ | ||
996 | |e BOD008 |w kpw0143030 |s NZ | ||
996 | |e CBD007 |c B 22.835 |w 000146313 |s NZ | ||
996 | |e OSD002 |c 243297 |w kpw0156855 |s NZ | ||
964 | |a potraviny - jakost senzorická - metody a stanovení - příručky | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001878751&local_base=SKC |