Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Miroslava Kubišová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
196 s. : obr., tab. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
300 výt.
Obálka Miroslava Kubišová
Angl. souhrn
Přehl. lit. a norem
ISBN
80-85120-34-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 np9421980
003 CZ PrSKC
005 19950228000000.0
007 tu
008 940426s1993 xr a u0|0 0 cze
015 |a cnb000084082 
020 |a 80-85120-34-8  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)39588182 
040 |a ABA001  |b cze 
080 |a 663/664 
100 1 |a Pokorný, Jan,  |d 1928-2011  |7 jk01100050  |4 aut 
245 1 0 |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /  |c Jan Pokorný 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Ústav zemědělských a potravinářských informací,  |c 1993 
300 |a 196 s. :  |b obr., tab. ;  |c 21 cm 
500 |a 300 výt. 
500 |a Obálka Miroslava Kubišová 
500 |a Angl. souhrn 
500 |a Přehl. lit. a norem 
653 0 |a potraviny  |a senzorická analýza  |a senzorická jakost 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Kubišová, Miroslava  |7 jx20041203010  |4 art 
900 |a ABA001  |b 14 
996 |e BOD006  |c UK-89512/2  |w kpw0115082  |s NZ 
996 |e BOD008  |w kpw0143030  |s NZ 
996 |e CBD007  |c B 22.835  |w 000146313  |s NZ 
996 |e OSD002  |c 243297  |w kpw0156855  |s NZ 
964 |a potraviny - jakost senzorická - metody a stanovení - příručky 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001878751&local_base=SKC