Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Jiří Davídek, 1932-2015
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
50 s. : tb., il. ; 29 cm
Vydáno
Praha : MON, 1990
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Vydavatel: VŠCHT
500 výt.
Uživatelské určení
Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie
Přehled literatury a norem
ISBN
80-7080-047-X

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Knihovna