Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a přeprava

To chci

Kompilačně podle sovětských pramenů sestavená publikace probírá technologii slepičího vejce a drůbežího masa, dále zpracování peří a technologii umělého líhnutí drůbeže.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Janda
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
289 s. : 87 obr., 100 tab.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství SZN, 1953
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
110572
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
110572a