Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a přeprava

To chci

Kompilačně podle sovětských pramenů sestavená publikace probírá technologii slepičího vejce a drůbežího masa, dále zpracování peří a technologii umělého líhnutí drůbeže.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Janda
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
289 s. : 87 obr., 100 tab.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství SZN, 1953
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000716107
003 CZ PlERL
005 20151120081559.0
008 151116s1953 xr e cze
015 |a cnb000509888 
035 |a (OCoLC)85315775 
040 |a PNA001  |b cze 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.4  |2 MRF 
080 |a 664.9  |2 MRF 
080 |a 637.54  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Janda, Václav  |7 xx0036992  |4 aut 
245 1 0 |a Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a přeprava /  |c Václav Janda 
260 |a Praha :  |b Státní zemědělské nakladatelství SZN,  |c 1953 
300 |a 289 s. :  |b 87 obr., 100 tab. 
653 0 |a drůbež  |a jatečná drůbež  |a kruře  |a líhnutí  |a drůbeží maso  |a peří  |a skořápky  |a vejce  |a skladování  |a sušení  |a mražení  |a zpracování 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
910 |a PNA001  |b 110572  |k r-dod 
990 |a BK 
996 |b 2630642790  |c 110572  |l Fond  |r Bory 17 / násl. den  |n 0  |w 000716107  |u 000010  |e PNA001  |j PNA50  |a 24  |s A  |t PNA001.PNA01000716107.PNA50000716107000010 
996 |b 2630642791  |c 110572a  |l Fond  |r Bory 17 / násl. den  |n 0  |w 000716107  |u 000020  |e PNA001  |j PNA50  |a 24  |s A  |t PNA001.PNA01000716107.PNA50000716107000020