Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a přeprava
Kompilačně podle sovětských pramenů sestavená publikace probírá technologii slepičího vejce a drůbežího masa, dále zpracování peří a technologii umělého líhnutí drůbeže.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 289 s. : 87 obr., 100 tab.
- Vydáno
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství SZN,
1953
- Témata
- drůbež > jatečná drůbež > kruře > líhnutí > drůbeží maso > peří > skořápky > vejce > skladování > sušení > mražení > zpracování
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000716107 | ||
003 | CZ PlERL | ||
005 | 20151120081559.0 | ||
008 | 151116s1953 xr e cze | ||
015 | |a cnb000509888 | ||
035 | |a (OCoLC)85315775 | ||
040 | |a PNA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.4 |2 MRF | ||
080 | |a 664.9 |2 MRF | ||
080 | |a 637.54 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Janda, Václav |7 xx0036992 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a přeprava / |c Václav Janda |
260 | |a Praha : |b Státní zemědělské nakladatelství SZN, |c 1953 | ||
300 | |a 289 s. : |b 87 obr., 100 tab. | ||
653 | 0 | |a drůbež |a jatečná drůbež |a kruře |a líhnutí |a drůbeží maso |a peří |a skořápky |a vejce |a skladování |a sušení |a mražení |a zpracování | |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
910 | |a PNA001 |b 110572 |k r-dod | ||
990 | |a BK | ||
996 | |b 2630642790 |c 110572 |l Fond |r Bory 17 / násl. den |n 0 |w 000716107 |u 000010 |e PNA001 |j PNA50 |a 24 |s A |t PNA001.PNA01000716107.PNA50000716107000010 | ||
996 | |b 2630642791 |c 110572a |l Fond |r Bory 17 / násl. den |n 0 |w 000716107 |u 000020 |e PNA001 |j PNA50 |a 24 |s A |t PNA001.PNA01000716107.PNA50000716107000020 |