Vejce, jejich ošetřování a zpracování
Kniha přináší teoretické poznatky o biologickém složení a tvorbě vajec a technologii jejich ošetřování, třídění, skladování a průmyslového zpracování na různé vaječné výrobky.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 225, [1] s. : il. ; 8°
- Published
-
Praha :
SNTL,
1959
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Řada potravinářské literatury
- Subjects
- Item Description
- 2200 výt.
Věcný rejstřík
Přehl. použité lit. - Audience
- Určeno zaměstnancům v drůbežářské výrobě potravinářského prům., zeměd. pracovníkům, učební pomůcka pro mistrovské školy, prům. školu drůbežnickou, potravinářskou fak. VŠCHT a zootechnické fak. VŠZ
- Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
:

The record is not part of the view