Vejce, jejich ošetřování a zpracování

Get it

Kniha přináší teoretické poznatky o biologickém složení a tvorbě vajec a technologii jejich ošetřování, třídění, skladování a průmyslového zpracování na různé vaječné výrobky.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Vítězslav Orel, 1926-2015
Document Type
Books
Physical Description
225, [1] s. : il. ; 8°
Published
Praha : SNTL, 1959
Edition
1. vyd.
Series
Řada potravinářské literatury
Subjects
Item Description
2200 výt.
Věcný rejstřík
Přehl. použité lit.
Audience
Určeno zaměstnancům v drůbežářské výrobě potravinářského prům., zeměd. pracovníkům, učební pomůcka pro mistrovské školy, prům. školu drůbežnickou, potravinářskou fak. VŠCHT a zootechnické fak. VŠZ
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Live Status Unavailable
Fond
Bory 17 / násl. den
131882