Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Jiří Davídek, 1932-2015
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s. ; 29 cm
Vydáno
Praha : SNTL, 1986, TZ 52
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Určeno pro posl. fak. potravinářské a biochem. technologie
300 výt.
Vydavatel: VŠCHT
Přehl. lit. a norem
Rozmn.

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
392A9137-2