Návody ke cvičení z všeobecné analýzy potravin

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Milan Karvánek
Jiří Hrdlička
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
100 s. : il. ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1960
Vydání
1. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol (SNTL)
Témata
Popis jednotky
200 výt., dotisk 145 výt. v r. 1961
Uživatelské určení
Určeno pro posluchače fakulty potravinářské technologie

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Stod / čtvrtek
923681