Návody k laboratornímu cvičení z všeobecné analýzy potravin : určeno pro posluchače fakulty potravinářské technologie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
309 s. : obr., tb., grafy ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1965
Vydání
2., zcela přeprac. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol (SNTL)
Témata
Popis jednotky
1. vyd. napsal Jan Pokorný, Jiří Hrdlička, Milan Karvánek
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Stod / čtvrtek
928867