Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 195 s.
- Vydáno
-
Praha :
ÚZPI,
1997
- Vydání
- 2. dopl.vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-85120-60-7
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000004a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000903182 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20131030132927.0 | ||
008 | 970401s1997 xr f |||| 0 czeo | ||
020 | |a 80-85120-60-7 | ||
040 | |a ABD 025 |b cze | ||
050 | 4 | |a TX546 |b .P65 1997 | |
100 | 1 | |a Pokorný, Jan |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / |c Jan Pokorný |
250 | |a 2. dopl.vyd. | ||
260 | |a Praha : |b ÚZPI, |c 1997 | ||
300 | |a 195 s. | ||
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
653 | 0 | |a potraviny - analýza | |
653 | 0 | |a senzorická analýza - potraviny | |
653 | 0 | |a senzorická jakost | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |b 3198017189 |c V Po 441 |l Fond VŠCHT |r 3.NP, regál 3C/207 |s 04 |n 039 |h TX546 .P65 1997 |j stk50 |w 000903182 |u 000010 |t ABA013.STK01000903182.STK50000903182000010 | ||
996 | |b 3198018330 |l VŠCHT ústavy |r 324 ÚKP |s 22 |n 000 |1 2018001004 |j stk50 |w 000903182 |u 000020 |z VY |t ABA013.STK01000903182.STK50000903182000020 | ||
996 | |b 3198018331 |l VŠCHT ústavy |r 324 ÚKP |s 22 |n 000 |1 2018001003 |j stk50 |w 000903182 |u 000030 |z VY |t ABA013.STK01000903182.STK50000903182000030 |