Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
195 s.
Vydáno
Praha : ÚZPI, 1997
Vydání
2. dopl.vyd.
Témata
ISBN
80-85120-60-7
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


MARC

LEADER 00000nam a22000004a 4500
001 000903182
003 CZ PrICT
005 20131030132927.0
008 970401s1997 xr f |||| 0 czeo
020 |a 80-85120-60-7 
040 |a ABD 025  |b cze 
050 4 |a TX546  |b .P65 1997 
100 1 |a Pokorný, Jan  |4 aut 
245 1 0 |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /  |c Jan Pokorný 
250 |a 2. dopl.vyd. 
260 |a Praha :  |b ÚZPI,  |c 1997 
300 |a 195 s. 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
653 0 |a potraviny - analýza 
653 0 |a senzorická analýza - potraviny 
653 0 |a senzorická jakost 
910 |a ABD025 
996 |b 3198017189  |c V Po 441  |l Fond VŠCHT  |r 3.NP, regál 3C/207  |s 04  |n 039  |h TX546 .P65 1997  |j stk50  |w 000903182  |u 000010  |t ABA013.STK01000903182.STK50000903182000010 
996 |b 3198018330  |l VŠCHT ústavy  |r 324 ÚKP  |s 22  |n 000  |1  2018001004  |j stk50  |w 000903182  |u 000020  |z VY  |t ABA013.STK01000903182.STK50000903182000020 
996 |b 3198018331  |l VŠCHT ústavy  |r 324 ÚKP  |s 22  |n 000  |1  2018001003  |j stk50  |w 000903182  |u 000030  |z VY  |t ABA013.STK01000903182.STK50000903182000030