Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
195 s.
Vydáno
Praha : ÚZPI, 1997
Vydání
2. dopl.vyd.
Témata
ISBN
80-85120-60-7
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
04
Načítá se…
Fond VŠCHT
3.NP, regál 3C/207
TX546 .P65 1997 V Po 441
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
324 ÚKP
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
324 ÚKP