Návody k laboratornímu cvičení z všeobecné analýzy potravin

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
309 s. :
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1965
Vydání
2. zcela přepr. vyd.
Popis jednotky
Učební texty vysokých škol
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
13
Načítá se…
Fond NTK
Sklad
II 215156 d
13
Načítá se…
Fond NTK
II 215156 a
13
Načítá se…
Fond NTK
II 215156 b
13
Načítá se…
Fond NTK
II 215156 c