Návody k laboratornímu cvičení z všeobecné analýzy potravin
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 309 s. :
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1965
- Vydání
- 2. zcela přepr. vyd.
- Popis jednotky
- Učební texty vysokých škol
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
13
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
Sklad
|
II 215156 d | ||||
|
13
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
|
II 215156 a | ||||
|
13
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
|
II 215156 b | ||||
|
13
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
|
II 215156 c |