Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Ústav zemědělských a potravinářských informací
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
195 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997
Vydání
Vyd. 2. dopl.
Témata
Popis jednotky
Bibliogr. - Souhrn angl.
ISBN
80-85120-60-7
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1035.325