Antioxidants in food / : practical applications

To chci

Antioxidants are increasingly important additives in food processing. Their traditional role is, as their name suggests, in inhibiting the development of oxidative rancidity in fat-based foods, particularly meat and dairy products and fried foods. However, more recent research has suggested a new role in inhibiting cardiovascular disease and cancer. Antioxidants celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
J. Pokorný
Další autoři
Jan Pokorný, 1928-2011
Nedjalka Vladimirova Janišlieva-Maslarova, 1941-
Michael. Gordon
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
xv, 380 p. : il. ; 25 cm.
Vydáno
Boca Raton : Cambridge : CRC ; | Woodhead, 2001.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-0-8493-1222-9

Instituce:


MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 000057432
003 CZ PrSKC
005 20160323105537.0
008 090804s2001 xr f |||| 0 cze d
020 |a 978-0-8493-1222-9 
040 |a ABD026  |b cze 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 615.27  |2 MRF 
100 1 |a Pokorný, J. 
245 1 0 |a Antioxidants in food / :  |b practical applications /  |c edited by Jan Pokorny, Nedyalka Yanishlieva, Michael Gordon. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC ; |  |a Cambridge :  |b Woodhead,  |c 2001. 
300 |a xv, 380 p. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a antioxidanty  |7 ph118513  |2 czenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Pokorný, Jan,  |d 1928-2011  |7 jk01100050  |4 aut 
700 1 |a Janišlieva-Maslarova, Nedjalka Vladimirova,  |d 1941-  |7 ntk2015862611  |4 aut 
700 1 |a Gordon, Michael.  |4 aut 
900 |a ABD026  |b 10 
996 |e ABD026  |w 000057432  |s NZ 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=007331586&local_base=SKC