Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Ústav zemědělských a potravinářských informací
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
195 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997
Vydání
Vyd. 2. dopl.
Edice
Technické publikace ; č. 414
Témata
Popis jednotky
Tab.
Angl. res.
Bibliografie
Bibliogr.
ISBN
80-85120-60-7
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
A 6118
Univerzitní knihovna Univerzity Pardubice
50396
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Knihovna