Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
196 s.
Vydáno
Praha : ÚZPI, 1993
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-85120-34-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000004a 4500
001 000901941
003 CZ PrICT
005 20200827101203.0
008 960905s1993 xr f |||| 0 czeo
020 |a 80-85120-34-8 
040 |a ABD 025  |b cze 
050 4 |a TX546  |b .P65 1993 
100 1 |a Pokorný, Jan  |4 aut 
245 1 0 |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /  |c Jan Pokorný 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b ÚZPI,  |c 1993 
300 |a 196 s. 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
653 0 |a senzorická analýza - potraviny 
650 0 7 |a potraviny  |x pp  |7 psh8616  |2 psh 
910 |a ABD025 
996 |b 3198006884  |c V Po 425  |l Fond VŠCHT  |r 3.NP, regál 3C/207  |s 04  |n 034  |h TX546 .P65 1993  |j stk50  |w 000901941  |u 000010  |t ABA013.STK01000901941.STK50000901941000010