Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 196 s.
- Vydáno
-
Praha :
ÚZPI,
1993
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-85120-34-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000004a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000901941 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20200827101203.0 | ||
008 | 960905s1993 xr f |||| 0 czeo | ||
020 | |a 80-85120-34-8 | ||
040 | |a ABD 025 |b cze | ||
050 | 4 | |a TX546 |b .P65 1993 | |
100 | 1 | |a Pokorný, Jan |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / |c Jan Pokorný |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b ÚZPI, |c 1993 | ||
300 | |a 196 s. | ||
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
653 | 0 | |a senzorická analýza - potraviny | |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |x pp |7 psh8616 |2 psh |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |b 3198006884 |c V Po 425 |l Fond VŠCHT |r 3.NP, regál 3C/207 |s 04 |n 034 |h TX546 .P65 1993 |j stk50 |w 000901941 |u 000010 |t ABA013.STK01000901941.STK50000901941000010 |