Technologie pokrmů pro 1. ročník středních škol společného stravování

To chci

Učebnice se zaměřuje na vlivy biologické hodnoty potravin, činitele změn potravin a technologii zpracování potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Hrdlička
Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
147 s. ; il. 4°
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakldatelství, 1966
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Témata
Popis jednotky
2000 výtisků
Obsahuje rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 16 / násl. den
9210040
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 16 / násl. den
9210040a
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 16 / násl. den
9210040b