Chemie potravin

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Davídek, 1932-2015
Další autoři
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
142 s. : obr., tb. ; 29 cm
Vydáno
Praha : SNTL, 1986, TZ 52
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Rozmn.
600 výt.
Vydavatel: VŠCHT
Určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie
ISBN
(Brož.)
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
Fond
Bory 2 / násl. den
392A8912