Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin
Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 569 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm
- Vydáno
-
Ostrava :
Key Publishing,
2012
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Monografie (Key Publishing)
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-145-0
Instituce
- Další knihovny
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní technická knihovna
- Středočeská knihovna v Kladně (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci