Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin

Get it

Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Pavel Kadlec, 1940-
Other Authors
Karel Melzoch, 1958-
Michal Voldřich, 1962-2013
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Document Type
Books
Physical Description
569 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm
Published
Ostrava : Key Publishing, 2012
Edition
Vyd. 1.
Series
Monografie (Key Publishing)
Subjects
Item Description
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliography
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-145-0

:

Information about library

Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.