Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin
Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 569 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm
- Published
-
Ostrava :
Key Publishing,
2012
- Edition
- Vyd. 1.
- Series
- Monografie (Key Publishing)
- Subjects
- Item Description
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliography
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-145-0
Please login to display connected libraries.
About Získej EDD
The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.