Technologie tuků : Určeno pro posl. fak. potrav. a biochem. technologie. 1. [díl]

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Zajíc, 1926-
Další autoři
Jan Pokorný, 1928-
Ladislav Forman, 1936-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
265 s. ;
Vydáno
Praha : SNTL, 1977
Vydání
2., nezm. vyd.
Témata
Popis jednotky
Vyd. vys. škola chemicko-technologická v Praze
Přehledy lit.
S obr. a tb. v textu
255 výt.

Instituce:

Informace o knihovně

Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1, záznam 2 (aktuální záznam)

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
11
Dostupnost nelze načíst
Fond VŠCHT
Sklad
1 V Ps 554