Sensorická analýza potravin

To chci

Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Další autoři
Zdeňka Panovská
Helena Valentová
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
95 s. ; 27 cm
Vydáno
Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1998
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Uživatelské určení
Určeno pro posluchače Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologie v Praze
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7080-329-0
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1053.922
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-A-0264.185
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-A-0264.185