Sensorická analýza potravin
Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 95 s. ; 27 cm
- Vydáno
-
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická,
1998
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Uživatelské určení
- Určeno pro posluchače Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologie v Praze
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-7080-329-0
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-1053.922 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
TK-A-0264.185 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
TK-A-0264.185 |