Návody k laboratornímu cvičení z všeobecné analýzy potravin : určeno pro posl. fak. potravinářské technologie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
309 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1965
Vydání
2., zcela přeprac. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
Vyd. Vys. škola chemickotechnologická v Praze
S obr., tb. a grafy v textu
1. vyd. naps. Jan Pokorný, Jiří Hrdlička, Milan Karvánek
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0547.507