Technologie tuků : Určeno pro posl. fak. potrav. a biochem. technologie. 1. [díl]

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Zajíc, 1926-
Další autoři
Jan Pokorný, 1928-2011
Ladislav Forman, 1936-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
265 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1977
Vydání
2., nezm. vyd.
Popis jednotky
Vyd. vys. škola chemicko-technologická v Praze
Přehledy lit.
S obr. a tb. v textu
255 výt.

:


MARC

LEADER 00000nam a22000001 4500
001 bk197801595
003 CZ PrSKC
005 20230404215739.0
008 970302s1977 xr ||| | cze
015 |a cnb000414256 
035 |a (OCoLC)42157582 
040 |a ABA001  |b cze  |c CBA001  |d ABA001 
080 |a 665.1(075.8) 
100 1 |a Zajíc, Jiří,  |d 1926-  |7 jk01152013  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie tuků :  |b Určeno pro posl. fak. potrav. a biochem. technologie.  |n 1. [díl] /  |c Autoři: Jiří Zajíc, Ladislav Forman, Jan Pokorný 
250 |a 2., nezm. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1977  |f (ST 6) 
300 |a 265 s. ;  |c 4° 
500 |a Vyd. vys. škola chemicko-technologická v Praze 
500 |a Přehledy lit. 
500 |a S obr. a tb. v textu 
500 |a 255 výt. 
700 1 |a Pokorný, Jan,  |d 1928-2011  |7 jk01100050  |4 aut 
700 1 |a Forman, Ladislav,  |d 1936-  |7 jn19981001213  |4 aut 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze  |7 kn20010710384 
900 |a ABA001  |b 12 
996 |e BOD008  |w kpw0140112  |s NZ 
964 |a Tuky - vlastnosti - učebnice vysokoškol. 
964 |a Tuky - výroba - technologie - učebnice vysokoškol. 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000425337&local_base=SKC