Technologie tuků : Určeno pro posl. fak. potrav. a biochem. technologie. 1. [díl]
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 265 s. ; 4°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1977
- Vydání
- 2., nezm. vyd.
- Popis jednotky
- Vyd. vys. škola chemicko-technologická v Praze
Přehledy lit.
S obr. a tb. v textu
255 výt.
:
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000nam a22000001 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | bk197801595 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20230404215739.0 | ||
008 | 970302s1977 xr ||| | cze | ||
015 | |a cnb000414256 | ||
035 | |a (OCoLC)42157582 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c CBA001 |d ABA001 | ||
080 | |a 665.1(075.8) | ||
100 | 1 | |a Zajíc, Jiří, |d 1926- |7 jk01152013 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie tuků : |b Určeno pro posl. fak. potrav. a biochem. technologie. |n 1. [díl] / |c Autoři: Jiří Zajíc, Ladislav Forman, Jan Pokorný |
250 | |a 2., nezm. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SNTL, |c 1977 |f (ST 6) | ||
300 | |a 265 s. ; |c 4° | ||
500 | |a Vyd. vys. škola chemicko-technologická v Praze | ||
500 | |a Přehledy lit. | ||
500 | |a S obr. a tb. v textu | ||
500 | |a 255 výt. | ||
700 | 1 | |a Pokorný, Jan, |d 1928-2011 |7 jk01100050 |4 aut | |
700 | 1 | |a Forman, Ladislav, |d 1936- |7 jn19981001213 |4 aut | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |7 kn20010710384 | |
900 | |a ABA001 |b 12 | ||
996 | |e BOD008 |w kpw0140112 |s NZ | ||
964 | |a Tuky - vlastnosti - učebnice vysokoškol. | ||
964 | |a Tuky - výroba - technologie - učebnice vysokoškol. | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000425337&local_base=SKC |