Chemie a technologie sladu a piva. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Dyr, 1904-1980
Další autoři
Iška Hauzar, 1928-2008
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. ; il. 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1961
Vydání
1. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol
Témata
Popis jednotky
Vydala Vysoká škola chemickotechnologická v Praze
Přehl. lit.
Určeno pro posluchače fak. potravinářské technologie
S il. a grafy v textu
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Centrum informačních služeb
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
C 332