Chemie a technologie sladu a piva. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Josef Dyr, 1904-1980
Další autoři:
Iška Hauzar, 1928-2008
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
235 s. ; il. 4°
Vydáno:
Praha : SNTL, 1961
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Učební texty vysokých škol
Témata:
Popis jednotky:
Vydala Vysoká škola chemickotechnologická v Praze
Přehl. lit.
Určeno pro posluchače fak. potravinářské technologie
S il. a grafy v textu

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Načítá se…
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Centrum informačních služeb
Načítá se…
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
C 332