Technologie masného průmyslu
První díl knihy je rozdělen na část všeobecnou a na část pojednávající o jateční výrobě. Dílo je výsledkem kolektivní spolupráce řady autorů a obsahuje platné technologické postupy a jakostní normy pro jateční i masnou výrobu, včetně sádla, loje a masových konserv.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 2 sv.
- Vydáno
-
Praha :
Ministerstvo potravinářského průmyslu hlavní správa masného a rybného průmyslu,
1955
- Témata
- Popis jednotky
- První díl knihy je rozdělen na část všeobecnou a na část pojednávající o jateční výrobě. Dílo je výsledkem kolektivní spolupráce řady autorů a obsahuje platné technologické postupy a jakostní normy pro jateční i masnou výrobu, včetně sádla, loje a masových konserv. Druhý svazek obsahuje rámcové technologické postupy při opracování masa pro výsek, pro masné výrobky a pro masové konservy.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura |
---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
status_unknown_message |
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.14.1.5 | 1. díl | K19746 |
Absenčně
|
status_unknown_message |
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.15.7.5 | 1. díl | K14335 |
Absenčně
|
status_unknown_message |
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.15.5.5 | 2. díl | K14441 |
Absenčně
|
status_unknown_message |
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.15.5.5 | 2. díl | K14442 |