Technologie masného průmyslu

To chci

První díl knihy je rozdělen na část všeobecnou a na část pojednávající o jateční výrobě. Dílo je výsledkem kolektivní spolupráce řady autorů a obsahuje platné technologické postupy a jakostní normy pro jateční i masnou výrobu, včetně sádla, loje a masových konserv.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
2 sv.
Vydáno
Praha : Ministerstvo potravinářského průmyslu hlavní správa masného a rybného průmyslu, 1955
Témata
Popis jednotky
První díl knihy je rozdělen na část všeobecnou a na část pojednávající o jateční výrobě. Dílo je výsledkem kolektivní spolupráce řady autorů a obsahuje platné technologické postupy a jakostní normy pro jateční i masnou výrobu, včetně sádla, loje a masových konserv. Druhý svazek obsahuje rámcové technologické postupy při opracování masa pro výsek, pro masné výrobky a pro masové konservy.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
status_unknown_message
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.14.1.5 1. díl K19746
Absenčně
status_unknown_message
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.15.7.5 1. díl K14335
Absenčně
status_unknown_message
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.15.5.5 2. díl K14441
Absenčně
status_unknown_message
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.15.5.5 2. díl K14442