Technologie masného průmyslu

To chci

První díl knihy je rozdělen na část všeobecnou a na část pojednávající o jateční výrobě. Dílo je výsledkem kolektivní spolupráce řady autorů a obsahuje platné technologické postupy a jakostní normy pro jateční i masnou výrobu, včetně sádla, loje a masových konserv.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
2 sv. (263; 521 s.)
Vydáno
Praha : Ministerstvo potravinářského průmyslu, 1955
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Jen do studovny
volné MZK Sklad / do 24 hodin 2. 2-0340.433
Jen do studovny
volné MZK Sklad / do 24 hodin 1. 2-0340.433