Stravovací služby
Učebnice pro vyšší odborné a vysoké školy zaměřené na cestovní ruch charakterizuje hlavní znaky oboru stravovacích služeb a analyzuje ve vybraných okruzích specifika související s procesy řízení provozních jednotek.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 162 stran : ilustrace ; 21 cm
- Published
-
Praha :
Idea servis,
2016
- Edition
- 1. vydání
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN
- 978-80-85970-88-3
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Call # |
---|---|---|---|---|
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
MSVK
|
skladiště
|
G 391.618 |
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
MSVK
|
skladiště
|
G 391.618 a |
Outside loan
|
Live Status Unavailable |
MSVK
|
skladiště
|
G 391.618 b |