Stravovací služby
Učebnice pro vyšší odborné a vysoké školy zaměřené na cestovní ruch charakterizuje hlavní znaky oboru stravovacích služeb a analyzuje ve vybraných okruzích specifika související s procesy řízení provozních jednotek.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 162 stran : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Idea servis,
2016
- Vydání
- 1. vydání
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN
- 978-80-85970-88-3
Instituce
- Další knihovny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě (aktuální záznam)
- Národní knihovna ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci
- Vysoká škola ekonomická v Praze