Základy krmné techniky

Get it

Návody techniky krmení, krmné normy a hodnoty krmiv jsou podloženy výsledky přesných fysiologických pokusů, konaných při krmení hospodářských zvířat v našich výrobních poměrech, a výsledky chemických rozborů krmiv, především statkových. Při výpočtech krmné hodnoty statkových krmiv bylo též použito vlastních koeficientů stravitelnosti. full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Jaroslav Herzig, 1901-1976
Document Type
Books
Physical Description
283 s. : il. ; 21 cm
Published
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1953
Edition
3., dopl. vyd.
Series
Za vysoké výnosy, za vysokou užitkovost (Státní zemědělské nakladatelství)
Subjects
Item Description
40001-50000 výt.
Bibliography
Obsahuje bibliografii
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
SvkHK
Sklad - do 45 min.
32 718