Základy krmné techniky

Get it

Návody techniky krmení, krmné normy a hodnoty krmiv jsou podloženy výsledky přesných fysiologických pokusů, konaných při krmení hospodářských zvířat v našich výrobních poměrech, a výsledky chemických rozborů krmiv, především statkových. Při výpočtech krmné hodnoty statkových krmiv bylo též použito vlastních koeficientů stravitelnosti. full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jaroslav Herzig, 1901-1976
Document Type
Books
Physical Description
283 stran ; 8°
Published
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1953
Edition
3. doplněné vydání
Series
Za vysoké výnosy, za vysokou užitkovost (SZN)
Subjects
Item Description
40001-50000 výt.
Suggest for digitization
Suggest for digitization

:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0288.606-53