Základy krmné techniky

To chci

Návody techniky krmení, krmné normy a hodnoty krmiv jsou podloženy výsledky přesných fysiologických pokusů, konaných při krmení hospodářských zvířat v našich výrobních poměrech, a výsledky chemických rozborů krmiv, především statkových. Při výpočtech krmné hodnoty statkových krmiv bylo též použito vlastních koeficientů stravitelnosti. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jaroslav Herzig, 1901-1976
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
283 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1953
Vydání
3., dopl. vyd.
Edice
Za vysoké výnosy, za vysokou užitkovost (Státní zemědělské nakladatelství)
Témata
Popis jednotky
40001-50000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SvkHK
Sklad - do 45 min.
32 718