Beer : tap into the art and science of brewing

To chci

"This book represents a reader-friendly journey through all the key aspects of beer and its brewing. The nature of the global brewing business is addressed, with a detailed analysis of who brews what and how much and who consumes the most of this product. Having covered the 8,000-year history of brewing, the malting and brewing processes are described, and the celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Charles W. Bamforth, 1952-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
xxv, 300 stran : ilustrace ; 24 cm
Vydáno
New York : Oxford University Press, [2024]
Vydání
4th edition
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-0-19-999674-2

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
03
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/201
TP577 .B36 2024 A 61016