Výroba potravin a nutriční hodnota

To chci

Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marcela Sluková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
168 stran : ilustrace
Vydáno
Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7080-947-1

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
04
Dostupnost nelze načíst
Fond VŠCHT
3.NP, regál 3C/207
TX551 .S58 2016 a V Ps 1252 b
01
Dostupnost nelze načíst
Fond VŠCHT
3.NP, regál 3C/207
TX551 .S58 2016 V Ps 1252 a
04
Dostupnost nelze načíst
Fond VŠCHT
3.NP, regál 3C/207
TX551 .S58 2016 b V Ps 1252 c