Výroba potravin a nutriční hodnota
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 168 stran : ilustrace
- Vydáno
-
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2016
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-7080-947-1
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Signatura |
---|---|---|---|---|---|
04
|
Dostupnost nelze načíst |
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3C/207
|
TX551 .S58 2016 a | V Ps 1252 b |
01
|
Dostupnost nelze načíst |
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3C/207
|
TX551 .S58 2016 | V Ps 1252 a |
04
|
Dostupnost nelze načíst |
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3C/207
|
TX551 .S58 2016 b | V Ps 1252 c |