Výroba potravin a nutriční hodnota
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 168 stran : ilustrace
- Vydáno
-
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2016
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-7080-947-1
Instituce
- Další knihovny
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Akademie věd ČR
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní technická knihovna (aktuální záznam)
- Středočeská knihovna v Kladně
- Vědecká knihovna v Olomouci