Education and training in food science : a changing scene

To chci

This book reviews the need for increased training in the food industry in order to bridge the gap between Eastern and Western Europe and the USA. Higher education in food science is discussed, including the training of technicians, and European initiatives, including ERASMUS and Network, are also described. Full coverage of the importance of international trade celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
J. Lenges
I. Morton, 1922-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
viii, 231 s. : il.
Vydáno
New York : Ellis Horwood, 1992
Vydání
1st pub.
Edice
Ellis Horwood series in food science and technology
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
0-13-802273-9

Vybrat instituci:

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.