Food processing technology : principless and practice

To chci

This book fills the gap between detailed mathematical treatments of food processing, qualitative descriptions of food processes, and books which describe the effects of food but do not give details of the processes or equipment. It is a comprehensive yet basic text, offering an overview of several unit operations, at the same time providing adequate detail on celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
P. Fellows
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
575 s.
Vydáno
Cambridge : Woodhead Publ., 2000
Vydání
2nd ed.
Témata
ISBN
1-85573-533-4

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
24
Dostupnost nelze načíst
VŠCHT ústavy
324 ÚKP
V 3129
24
Dostupnost nelze načíst
VŠCHT ústavy
321 ÚSC
21:953/02
24
Dostupnost nelze načíst
VŠCHT ústavy
321 ÚSC
21:952/02
24
Dostupnost nelze načíst
VŠCHT ústavy
322 ÚMTK
01
Dostupnost nelze načíst
Fond VŠCHT
3.NP, regál 3B/188
TP370 .F45 2000 V Po 486