Food processing technology : principless and practice
This book fills the gap between detailed mathematical treatments of food processing, qualitative descriptions of food processes, and books which describe the effects of food but do not give details of the processes or equipment. It is a comprehensive yet basic text, offering an overview of several unit operations, at the same time providing adequate detail on … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 575 s.
- Vydáno
-
Cambridge :
Woodhead Publ.,
2000
- Vydání
- 2nd ed.
- Témata
- ISBN
- 1-85573-533-4
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
24
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
324 ÚKP
|
V 3129 | ||||
24
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
321 ÚSC
|
21:953/02 | ||||
24
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
321 ÚSC
|
21:952/02 | ||||
24
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
322 ÚMTK
|
|||||
01
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3B/188
|
TP370 .F45 2000 | V Po 486 |