Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a příprava
Kompilačně podle sovětských pramenů sestavená publikace probírá technologii slepičího vejce a drůbežího masa, dále zpracování peří a technologii umělého líhnutí drůbeže.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 289 s.
- Published
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1953
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Řada potravinářské literatury
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii
- Suggest for digitization
- Suggest for digitization
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0317.995 | ||||
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0006.038 | ||||
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0006.038 | ||||
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0006.038 |