Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a příprava

To chci

Kompilačně podle sovětských pramenů sestavená publikace probírá technologii slepičího vejce a drůbežího masa, dále zpracování peří a technologii umělého líhnutí drůbeže.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Janda
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
289 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1953
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000715101
003 CZ BrMZK
005 20210624070617.0
007 ta
008 040511s1953 xr f cze d
015 |a cnb000509888 
040 |a BOA001  |b cze  |c BOA001 
100 1 |a Janda, Václav  |7 xx0036992  |4 aut 
245 1 0 |a Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a příprava /  |c podle sovětských pramenů zpracoval Václav Janda 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1953 
300 |a 289 s. 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
504 |a Obsahuje bibliografii 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a BOA001  |b 2-0317.995  |b PK-0006.038 
964 |a Drůbežnictví - úvody 
990 |a BK 
996 6 |b 2618812351  |c 2-0317.995  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 0  |w 000715101  |u 000040  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000715101.MZK50000715101000040 
996 6 |b BC-145223  |c PK-0006.038  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000715101  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000715101.MZK50000715101000010 
996 6 |b BC-145224  |c PK-0006.038  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000715101  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000715101.MZK50000715101000020 
996 6 |b BC-145225  |c PK-0006.038  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000715101  |u 000030  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000715101.MZK50000715101000030