Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a příprava
Kompilačně podle sovětských pramenů sestavená publikace probírá technologii slepičího vejce a drůbežího masa, dále zpracování peří a technologii umělého líhnutí drůbeže.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 289 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1953
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000715101 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20210624070617.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 040511s1953 xr f cze d | ||
015 | |a cnb000509888 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |c BOA001 | ||
100 | 1 | |a Janda, Václav |7 xx0036992 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a příprava / |c podle sovětských pramenů zpracoval Václav Janda |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1953 | ||
300 | |a 289 s. | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury | |
910 | |a BOA001 |b 2-0317.995 |b PK-0006.038 | ||
964 | |a Drůbežnictví - úvody | ||
990 | |a BK | ||
996 | 6 | |b 2618812351 |c 2-0317.995 |l MZK |r Sklad / do 24 hodin |n 0 |w 000715101 |u 000040 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000715101.MZK50000715101000040 | |
996 | 6 | |b BC-145223 |c PK-0006.038 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000715101 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000715101.MZK50000715101000010 | |
996 | 6 | |b BC-145224 |c PK-0006.038 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000715101 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000715101.MZK50000715101000020 | |
996 | 6 | |b BC-145225 |c PK-0006.038 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000715101 |u 000030 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000715101.MZK50000715101000030 |