Laboratorní příručka analýzy potravin

To chci

V první části probírají autoři obecné principy a metody používané v analýze potravin. Seznamují s praktickým použitím metod, s jejich vhodností pro analýzu potravin, s pracovní technikou, s vyhodnocováním výsledků apod. Druhá částje věnována pracovním postupům stanovení jednotlivých složek potravin a třetí část uvádí přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Davídek, 1932-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
718, [1] s. : obr., tb. a grafy ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1981
Vydání
2. vyd.
Popis jednotky
Přehledy lit.
Příručka pro vys. školy chemickotechnologické
Spoluvyd. Alfa, Bratislava
Věcný rejstřík
Obálka a vazba: Vladislav Jacák
Pozn.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-0781.957-81
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-0207.539