Laboratorní příručka analýzy potravin
V první části probírají autoři obecné principy a metody používané v analýze potravin. Seznamují s praktickým použitím metod, s jejich vhodností pro analýzu potravin, s pracovní technikou, s vyhodnocováním výsledků apod. Druhá částje věnována pracovním postupům stanovení jednotlivých složek potravin a třetí část uvádí přípravu … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 718, [1] s. : obr., tb. a grafy ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1981
- Vydání
- 2. vyd.
- Popis jednotky
- Přehledy lit.
Příručka pro vys. školy chemickotechnologické
Spoluvyd. Alfa, Bratislava
Věcný rejstřík
Obálka a vazba: Vladislav Jacák
Pozn. - Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci