Laboratorní příručka analýzy potravin

To chci

V první části probírají autoři obecné principy a metody používané v analýze potravin. Seznamují s praktickým použitím metod, s jejich vhodností pro analýzu potravin, s pracovní technikou, s vyhodnocováním výsledků apod. Druhá částje věnována pracovním postupům stanovení jednotlivých složek potravin a třetí část uvádí přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Davídek, 1932-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
718, [1] s. : obr., tb. a grafy ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1981
Vydání
2. vyd.
Popis jednotky
Přehledy lit.
Příručka pro vys. školy chemickotechnologické
Spoluvyd. Alfa, Bratislava
Věcný rejstřík
Obálka a vazba: Vladislav Jacák
Pozn.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000543275
003 CZ BrMZK
005 20191205105427.0
008 950929s1981 xr f cze d
015 |a cnb000133736 
035 |a (OCoLC)40091430 
040 |a BOA001  |b cze 
080 |a 664:543  |2 MRF 
100 1 |a Davídek, Jiří,  |d 1932-2015  |7 jk01022109  |4 aut 
245 1 0 |a Laboratorní příručka analýzy potravin /  |c Jiří Davídek 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1981 
300 |a 718, [1] s. :  |b obr., tb. a grafy ;  |c 8° 
500 |a Přehledy lit. 
500 |a Příručka pro vys. školy chemickotechnologické 
500 |a Spoluvyd. Alfa, Bratislava 
500 |a Věcný rejstřík 
500 |a Obálka a vazba: Vladislav Jacák 
500 |a Pozn. 
910 |a BOA001  |b 3-0781.957-81  |b TK-0207.539 
920 |a 000124756 
964 |a Potraviny - analýza chemická - zásady a metody - příručky 
964 |a Analýza chemická - potraviny - zásady a metody - příručky 
990 |a BK 
996 6 |b 2610050215  |c 3-0781.957-81  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 34  |p xerokopie  |w 000543275  |u 000030  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000543275.MZK50000543275000030 
996 7 |b 2629971144  |c TK-0207.539  |l MZK  |r Sklad / do 24 hodin  |n 51  |w 000543275  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000543275.MZK50000543275000010