Laboratorní příručka analýzy potravin

To chci

V první části probírají autoři obecné principy a metody používané v analýze potravin. Seznamují s praktickým použitím metod, s jejich vhodností pro analýzu potravin, s pracovní technikou, s vyhodnocováním výsledků apod. Druhá částje věnována pracovním postupům stanovení jednotlivých složek potravin a třetí část uvádí přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Davídek, 1932-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
718 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Bratislava : SNTL ; Alfa, 1981
Vydání
2. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
LI_SKL2
C 400.307