Přeskočit na obsah
Přihlášení
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Čeština
English
Analýza potravin
Ve všech polích
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Geografické vyhledávání
Analýza potravin
To chci
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
Jiří Davídek, 1932-2015
Další autoři
Jan Velíšek, 1946-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
1 sv.
Vydáno
Praha :
VŠCHT,
1988
Vydání
1. vyd.
Instituce:
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu
Jednotky
Metadata
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
Absenčně
Načítá se…
Lidická
S 19.774 v1
Absenčně
Načítá se…
Lidická
S 19.774
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza
Jan Pokorný, 1928-2011
Chemie potravin
Jiří Davídek, 1932-2015
Chemie potravin. 2
Jan Velíšek, 1946-
Laboratorní příručka analýzy potravin
Jiří Davídek, 1932-2015
Jednota umělců výtvarných v Praze [po 100 letech] [almanach]
Jiří Davídek, 1932-2015
Načítá se…