Kulinární tradice moravských a slezských regionů

To chci

Katalog navazuje na stejnojmennou výstavu a je vědeckým výstupem projektu Kulinární dědictví českých zemí: paměť prezentace a edukace.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Lucie Kubásková
Další autoři
Jana Jírovcová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
191 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 28 cm
Vydáno
Praha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2021
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-88270-25-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Národní památkový ústav - Knihovna
C5030
Regionální muzeum v Mikulově, příspěvková organizace - knihovna
Národní ústav lidové kultury - Knihovna Strážnice
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
on-line
Slezská univerzita v Opavě - Univerzitní knihovna SU