Základní technologické postupy pekárenských výrobků : směrnice pro výrobní organ., prac. v pekárenském prům. a pro pomoc žákům prům. a odb. učňovských škol
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 99 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Výzkum. ústav mlýnského a pekárenského průmyslu,
1963
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům.
- Témata
- Popis jednotky
- 1050 výt.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000cam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | vkol000466372 | ||
003 | CZ OlVK | ||
005 | 20230918162649.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 970924s1963 xr a g 000 0 cze | ||
990 | |a BK | ||
015 | |a cnb000476999 | ||
035 | |a (OCoLC)42107504 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c OLA001 |d ABA001 |d ABA009 |d OLA001 | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 664.62(083.1) |2 MRF | ||
245 | 0 | 0 | |a Základní technologické postupy pekárenských výrobků : |b směrnice pro výrobní organ., prac. v pekárenském prům. a pro pomoc žákům prům. a odb. učňovských škol / |c zprac. kol. ; Předml.: Alois Kouba |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Výzkum. ústav mlýnského a pekárenského průmyslu, |c 1963 |f (SČT 120) | ||
300 | |a 99 s. : |b il. | ||
490 | 1 | |a Řada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům. ; |v Čís. 168 | |
528 | 1 | |a Pro vnitř. potř. | |
500 | |a 1050 výt. | ||
650 | 0 | 7 | |a pekařské výrobky |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a pekařský průmysl |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a technologie |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a pekárny |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a pečivo |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a výroba |2 agroterm |
830 | 0 | |a Řada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům. | |
910 | |a OLA001 |b 389.374 | ||
996 | |a HEJC |b 2650486674 |c 389.374 |m BOOK |l Běžný fond |r Externí sklad-Hejčín |n 1 |w 000467149 |u 000010 |s P |j SVK50 |t OLA001.SVK01000466372.SVK50000467149000010 |