Základní technologické postupy pekárenských výrobků : směrnice pro výrobní organ., prac. v pekárenském prům. a pro pomoc žákům prům. a odb. učňovských škol

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
99 s. : il.
Vydáno
Praha : Výzkum. ústav mlýnského a pekárenského průmyslu, 1963
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům.
Témata
Popis jednotky
1050 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 vkol000466372
003 CZ OlVK
005 20230918162649.0
007 ta
008 970924s1963 xr a g 000 0 cze
990 |a BK 
015 |a cnb000476999 
035 |a (OCoLC)42107504 
040 |a ABA001  |b cze  |c OLA001  |d ABA001  |d ABA009  |d OLA001 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.62(083.1)  |2 MRF 
245 0 0 |a Základní technologické postupy pekárenských výrobků :  |b směrnice pro výrobní organ., prac. v pekárenském prům. a pro pomoc žákům prům. a odb. učňovských škol /  |c zprac. kol. ; Předml.: Alois Kouba 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Výzkum. ústav mlýnského a pekárenského průmyslu,  |c 1963  |f (SČT 120) 
300 |a 99 s. :  |b il. 
490 1 |a Řada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům. ;  |v Čís. 168 
528 1 |a Pro vnitř. potř. 
500 |a 1050 výt. 
650 0 7 |a pekařské výrobky  |2 agroterm 
650 0 7 |a pekařský průmysl  |2 agroterm 
650 0 7 |a technologie  |2 agroterm 
650 0 7 |a pekárny  |2 agroterm 
650 0 7 |a pečivo  |2 agroterm 
650 0 7 |a výroba  |2 agroterm 
830 0 |a Řada techn. publikací Střediska techn. informací potrav. prům. 
910 |a OLA001  |b 389.374 
996 |a HEJC  |b 2650486674  |c 389.374  |m BOOK  |l Běžný fond  |r Externí sklad-Hejčín  |n 1  |w 000467149  |u 000010  |s P  |j SVK50  |t OLA001.SVK01000466372.SVK50000467149000010