Návody k laboratornímu cvičení z všeobecné analýzy potravin : určeno pro posl. fak. potravinářské technologie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jan Pokorný, 1928-2011
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
309 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1965
Vydání
2., zcela přeprac. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol
Témata
Popis jednotky
Vyd. Vys. škola chemickotechnologická v Praze
S obr., tb. a grafy v textu
1. vyd. naps. Jan Pokorný, Jiří Hrdlička, Milan Karvánek
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.10.7.6 K36646
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.11.2.6 K33617
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.11.2.6 K33616