Návody k laboratornímu cvičení z všeobecné analýzy potravin : určeno pro posl. fak. potravinářské technologie
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 309 s. ; 4°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1965
- Vydání
- 2., zcela přeprac. vyd.
- Edice
- Učební texty vysokých škol
- Témata
- Popis jednotky
- Vyd. Vys. škola chemickotechnologická v Praze
S obr., tb. a grafy v textu
1. vyd. naps. Jan Pokorný, Jiří Hrdlička, Milan Karvánek - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.10.7.6 | K36646 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.11.2.6 | K33617 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.11.2.6 | K33616 |