Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 196 s. : 17 tab., 12 obr.
- Vydáno
-
Praha :
Ústav zemědělských a potravinářských informací,
1993
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Lit.
Angl. res. - ISBN
- 80-85120-34-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000030512 | ||
003 | CZ PlERL | ||
005 | 20081110123526.0 | ||
008 | 940209s1993 xr u cze | ||
015 | |a cnb000084082 | ||
020 | |a 80-85120-34-8 | ||
040 | |a PNA001 |b cze | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF-sel | ||
080 | |a 614.3 |2 MRF-sel | ||
080 | |a 543.9 |2 MRF-sel | ||
100 | 1 | |a Pokorný, Jan, |d 1928-2011 |7 jk01100050 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / |c Jan Pokorný |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Ústav zemědělských a potravinářských informací, |c 1993 | ||
300 | |a 196 s. : |b 17 tab., 12 obr. | ||
500 | |a Lit. | ||
500 | |a Angl. res. | ||
653 | 0 | |a potraviny |a jakost |a analýzy |a hodnocení |a senzorická analýza |a laboratoře |a kontrola | |
910 | |a PNA001 |b 31A54858 | ||
964 | |a Potraviny - analýza senzorická - příručky metodické | ||
964 | |a Potraviny - jakost senzorická - stanovení - příručky metodické | ||
990 | |a BK | ||
962 | |a 663/664:[614.31:543.92(024) | ||
996 | |b 2630005353 |c 31A54858 |l Fond |r Bory 2 / násl. den |n 4 |p N:D |w 000030506 |u 000010 |e PNA001 |j PNA50 |a 24 |s A |t PNA001.PNA01000030512.PNA50000030506000010 |