Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
196 s. : 17 tab., 12 obr.
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Lit.
Angl. res.
ISBN
80-85120-34-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000030512
003 CZ PlERL
005 20081110123526.0
008 940209s1993 xr u cze
015 |a cnb000084082 
020 |a 80-85120-34-8 
040 |a PNA001  |b cze 
080 |a 663/664  |2 MRF-sel 
080 |a 614.3  |2 MRF-sel 
080 |a 543.9  |2 MRF-sel 
100 1 |a Pokorný, Jan,  |d 1928-2011  |7 jk01100050  |4 aut 
245 1 0 |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /  |c Jan Pokorný 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Ústav zemědělských a potravinářských informací,  |c 1993 
300 |a 196 s. :  |b 17 tab., 12 obr. 
500 |a Lit. 
500 |a Angl. res. 
653 0 |a potraviny  |a jakost  |a analýzy  |a hodnocení  |a senzorická analýza  |a laboratoře  |a kontrola 
910 |a PNA001  |b 31A54858 
964 |a Potraviny - analýza senzorická - příručky metodické 
964 |a Potraviny - jakost senzorická - stanovení - příručky metodické 
990 |a BK 
962 |a 663/664:[614.31:543.92(024) 
996 |b 2630005353  |c 31A54858  |l Fond  |r Bory 2 / násl. den  |n 4  |p N:D  |w 000030506  |u 000010  |e PNA001  |j PNA50  |a 24  |s A  |t PNA001.PNA01000030512.PNA50000030506000010